Termeni si Conditii

Noţiuni Generale

Pizza Da Giulia este denumirea comercială sub care activează societatea Giuly Apa SRL, persoană juridică română, cu sediul în Cluj-Napoca, str. Islazului nr. 10, Bloc B2, ap. 88 jud. Cluj, înregistrată în Registrul Comerţului Cluj sub nr. J12/1090/26.03.2018. Accesul in cadrul site-ului deţinut – www.pizzadagiulia.ro si utilizarea acestuia se realizează cu respectarea termenilor şi conditii cuprinse în prezenta secţiune. Utilizarea web-site-ului ca vizitator şi achiziţionarea produselor şi/sau preparatelor oferite presupun acceptarea fără rezerve a acestor termeni si conditii, cu toate consecinţele ce decurg din aceasta (denumita „Utilizarea”).

Preţurile afişate pe site sau aplicaţie sunt exprimate în LEI, iar TVA-ul este inclus în preţurile indicate. Pentru comenzile din zonele Gara, Gruia, Centru transportul este gratuit. Pentru Dambul Rotund, Iris, Plopilor, Grigorescu se percepe o taxa de livrare de 5 lei, in cazul in care comenzile nu au valoarea de cel putin 50 lei. Pentru Manastur, Marasti, Zorilor, Andrei Muresanu, Gheorgheni, Intre Lacuri, Europa, Buna Ziua se percepe o taxa de livrare de 10 lei, in cazul in care comenzile nu au valoarea de cel putin 50 lei. Pentru Faget, Becas, Borhanci, Sopor, Someseni, Floresti, Apahida se percepe o taxa de livrare de 25 lei, in cazul in care comenzile nu au valoarea de cel putin 150 lei. Preţul final plãtit de cãtre client este format din preţul de achiziţie al produsului şi/sau preparatului, la care se adaugã taxa de livrare, conform specificaţiilor de mai sus. Giuly Apa SRL nu percepe nicio altă taxă suplimentară. Ne rezervãm dreptul de a modifică preţurile, ofertele, componenţa meniului şi reţetele folosite, fãrã o notificare prealabilã. Vã rugãm solicitaţi oferta valabilã în momentul plasãrii comenzii. Orice ofertã nouã, grilã de preţuri nouã, meniu ori reţete noi, înlocuiesc variantele anterioare.

Toate produsele/preparatele prezentate pe site vor fi livrate în limita stocului disponibil. Marca/tipul/forma produselor prezentate atât pe site cât şi în oferte de orice tip, sunt cu titlu orientativ. Giuly Apa SRL îşi rezervã dreptul de a schimba producătorul, marca, tipul şi forma anumitor produse în cazul în care acestea nu sunt disponibile ori nu mai corespund cerinţelor noastre. Giuly Apa SRL garanteazã calitatea noilor produse în cazul în care acestea nu sunt identice ca producător/marca/formã cu cele prezentate pe site sau în orice altã ofertã. Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare şi nu au valoare contractuală. Gramajele sunt exprimate în crud. Produsele conţin alergeni.

Efectuăm livrări pe raza municipiului Cluj-Napoca, Floresti, Apahida. Ne rezervăm dreptul de a decide dacă putem livra în afară ariei de livrare, în timp util. În cazul deciderii preluării comenzii, suma minimă pentru livrare este de 150 lei. Curierul oferă rest maxim 100 lei. Modalităţi de plată: cash sau card.

Definiţii

Vânzător – se referă la entitatea persoană juridică Giuly Apa SRL.

Cumparator – poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau persoana juridică sau orice entitate juridică care viziteaza siteul şi efectuează o Comandă.

Client – poate fi orice persoană fizică în vârsta peste 16 ani sau persoana juridică ce are sau obţine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Giuly Apa SRL (electronic, telefonic, etc), ce necesita vizitarea siteului.

Utilizator – orice persoană fizică care are varsta peste 16 ani sau persoană juridică înregistrată pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, şi-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secţiunea Termeni şi Condiţii.

Cart – sectiune care permite Cumpărătorului/Utilizatorului să adauge produse pe care doreşte să le achizitioneze la momentul adaugării sau la un moment ulterior.
Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător şi Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului intenţia sa de a achiziţiona produse de pe Site.

Produse/Preparate – orice element listat pe Site, apt de a fi achiziţionat prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă, inclusiv produsele şi serviciile menţionate în comandă, care urmează a fi furnizate de către vânzător cumpărătorului. Prin produs listat pe site se intelege orice produs ambalat, apt de a fi folosit ca ingredient, ingrediente in conserve, faina, zahar, etc). Prin preparat listat pe site se intelege orice fel de mancare preparat de vanzator si livrat cumparatorului, in virtutea activitatii de restaurant cu livrare la domiciliu (includem aici cu titlu exemplificativ si nu limitativ diverse preparate din meniul PizzaDaGiulia precum pizza, sosuri, racoritoare).

Contract – reprezintă contractul la distanţă încheiat între Vânzător şi Cumpărător, fără prezenţa fizică simultană a Vânzătorului şi a Cumpărătorului.

Conţinut – se referă la: toate informaţiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic; conţinutul oricărui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzător prin mijloace electronice şi/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil; orice informaţie.

Tranzacţie – încasarea şi/sau rambursarea unei sume rezultate din vânzarea unui produs/preparat, Cumpărătorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vânzător sau prin operaţiuni cu numerar realizate prin intermediul personalului Vanzătoului, indiferent de modalitatea de livrare/ridicare personală.

Plata cu cardul – serviciul de plată prestat de către procesatorul de plăţi integrat în Site, pus la dispoziţia Clienţilor, Utilizatorilor şi/sau Cumpărătorilor prin intermediul Site-ului în vederea efectuarii unei plaţi cu cardul on-line.

Documente Contractuale

Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic, e-mail sau orice mijloc de comunicare la distanta folosit) prin care Vânzătorul îşi derulează operaţiunile comerciale.

Mailul primit de către Cumpărător, după efectuarea Comenzii, reprezintă acceptarea Comenzii, moment la care contractul se consideră ca fiind încheiat la distanţă. Aceasta notificare se face prin mijloace de comunicare electronică sau telefonic.

Pentru motive justificate, Vânzatorul îşi rezervă dreptul de a modifica cantitatea produselor şi/sau preparatelor din Comandă sau de a refuza preluarea/procesarea/livrarea comenzii. În situaţia în care cantitatea produselor şi/sau a preparatelor din Comanda va fi modificată sau din varii motive acestea nu pot fi preparate/procesate/livrate, Vânzatorul va anunţa Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziţia Vânzătorului la efectuarea Comenzii şi va returna suma achitată.

Politica de vânzare online. Pret și modalități de plată

Accesul în vederea efectuării unei Comenzii îi este permis oricărui Utilizator/Cumpărător. Produsele alcoolice listate spre vânzare pe site, vor fi disponibile strict pentru Utilizatorii/Cumpărătorii cu vârste de peste 18 ani. În masura necomunicării/comunicării eronate, cu intenţie sau din culpă, a vârstei reale a Utilizatorului/Cumpărătorului, Vanzătorul este absolvit de orice vină privind livrarea produselor alcoolice către această categorie de Utilizatori/Cumpărători.

Pentru motive justificate Giuly Apa SRL are posibilitatea de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumpărătorului în vederea plasării unei comenzi şi/sau la unele din modalitaţile de plată acceptate, în cazul în care apreciază pe baza conduitei anterioare/actuale a Utilizatorului/Cumpărătorului, că acesta ar putea prejudicia în vreun fel societatea. Informaţii suplimentare referitoare la aceaste restricţionări vor putea fi oferite telefonc sau în urma unei sesizari comunicate prin e-mail.

Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Toate preturile aferente Bunurilor si/sau Preparatelor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A. Prețul de achizitie prezentat pe bonul fiscal / factură va fi același cu cel prezentat pe website la momentul achiziției.

Plata produselor se efectuează în numerar, prin card debit / credit la livrarea produsului (folosind un POS mobil) sau prin card debit / credit la plasarea comenzii online.

Plata la livrare presupune ca o comanda se achită reprezentantului Companiei în momentul livrării comenzii prin plata ramburs.

Plata online presupune ca o comanda se achită cu cardul bancar prin intermediul Mobil Pay by Netopia www.mobilpay.ro. În cazul în care ați ales metoda de plată cu ajutorul cardului bancar, este necesar să completați un formular cu informații despre cardul dumneavoastră, pe o pagină securizată.

In cazul platilor online vanzatorul nu este si nu poate fi declarat responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai cumparatorul.

Dreptul de proprietate intelectuală și industrială

Dreptul de autor pentru informațiile/textele/imaginile/reprezentarile grafice/orice continut, existente pe acest site este deținut de Giuly Apa SRL. Niciun material de pe acest website nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără permisiunea explicită, scrisa a societatii Giuly Apa SRL.

Conținutul acestui website, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile și orice alte materiale prezente pe website sunt protejate de legea dreptului de autor și sunt proprietatea Giuly Apa SRL. Este interzisă crearea de legături cu acest website ale altor site-uri sau invers, fără un acord prealabil scris. În situațiile în care acest lucru se întâmplă fără acordul scris al companiei Giuly Apa SRL, aceasta nu își asumă responsabilitatea pentru website-urile neafiliate cu care website-ul ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest website de către alte persoane decât cele autorizate de Giuly Apa SRL și își rezervă dreptul de a solicita sancționarea conform legislației în vigoare a oricărei acțiuni de acest tip.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei părți a serviciilor, accesul, folosirea serviciilor sau informațiilor puse la dispoziție de Giuly Apa SRL prin intermediul website-ului într-un mod care incalca legislația românească sau internațională în materie de drept de autor și proprietate intelectuală, implică răspunderea civilă sau penală pentru astfel de acțiuni. Giuly Apa SRL are dreptul de a impiedica prin orice mijloace și de a desolicita sancționarea conform legislației în vigoare a persoanelor implicate în distrugerea sau alterarea website-lui, a conținutului, securității acestuia sau încercarea de a ataca sau discredita Giuly Apa SRL sau pe partenerii săi, produsele, serviciile și angajații acestora. Orice eventual litigiu în legătură cu acest website este de competența instanțelor de drept comun din România.