Politica de Confidentialitate si Cookie

Politica de Confidentialitate

Categorii de date cu caracter personal

Datale colectate prin intermediul prezentului site sunt in principal date necesare derularii relatiei comerciale intre dvs. ca si client/cumparator si Giuly Apa SRL ca si vanzator.

Astfel, datele care se colecteaza in magazinul online al Giuly Apa SRL sunt date necesare emiterii documentelor fiscale pentru comenzile plasate de clienti, date necesare pentru livrare si pentru efectuarea de comunicari cu clientul/cumparatorul. Datale colectate pentru preluarea, procesarea si livrarea comenzilor sunt: numele si prenumele, adresa de livrare si/sau adresa de domiciliu, telefon, adresa de email, datele de facturare ale companiei unde este cazul, IP, cookies.

Giuly Apa SRL colecteaza datele cu caracter personal in următoarele modalitati: direct de la dumneavoastra (furnizate pe site, e-mail, retele de socializare ori prin alte mijloace de comunicare), din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduiesc site-ul, din retele sociale precum si prin intermediul cookie-urilor sau de la parteneri terti care ne comunica date in vederea livrarii produselor catre dvs. (de ex. diverse aplicatii mobile folosite pentru plasarea comenzilor).

Scopul utilizarii datelor cu caracter personal

Aceste date sunt folosite pentru procesarea, fiscalizarea si livrarea comenzilor (nume, prenume, adrese livrare/domiciliu sunt date obligatorii din punct de vedere fiscal), trimiterea de instiintari cu privire la anumite modificari, informari, status livrari, comanda, promotii (se foloseste adresa de email si/sau SMS).

Datale personale pentru efectuarea platii online sunt folosite de catre Mobil Pay exclusiv pentru procesarea platii pentru comenzile efectuate pe site-ul societatii. Introducerea datelor bancare pentru plata cu cardul NU se face pe site-ul apartinand Giuly Apa SRL, ci direct pe site-ul procesatorului de plati Mobil Pay by Netopia – www.mobilpay.ro.. Astfel aceste date NU sunt retinute de catre magazinul nostru online.

Unele date pot fi folosite de Google Adwords si Facebook Ads, precum si de alte companii care presteaza sau pot presta la un moment dat servicii pentru magazinul online al societatii Giuly Apa SRL.

Drepturile persoanelor care folosesc site-ul societatii Giuly Apa SRL

Dreptul de a fi informat cu privire la datele personale

Potrivit legii, aveți dreptul să vi se furnizeze cel puțin următoarele informații, cu excepția situației în care deja posedați aceste informații: identitatea operatorului și a reprezentantului acestuia, dacă este cazul, scopul în care se realizează prelucrarea datelor, informații suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor; dacă furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie și consecințele refuzului de a le furniza; existența drepturilor izvorâte din Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora, astfel cum a fost modificată și completată („Legea 677/2001”), pentru persoana vizată, în special a dreptului de acces, de intrevenție asupra datelor și de opoziție, precum și condițiile în care pot fi exercitate, orice alte informații a căror furnizare este impusă prin dispoziție a autorității de supraveghere, ținând seama de specificul prelucrării.

Dreptul de a accesa datele personale

În calitate de persoană vizată, aveți dreptul de a obține de la Giuly Apa SRL, prin înaintarea unei cereri scrise, datată și semnată, în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care vă privesc sunt sau nu prelucrate de Giuly Apa SRL. Vă vom comunica în termen de 15 zile de la data primirii cererii, împreună cu confirmarea, cel putin următoarele informații: scopul prelucrării, categoriile de date avute în vedere și destinatarii sau categoriile de destinatari cărora le sunt dezvăluite datele, datele care fac obiectul prelucrării, precum și oricare informație disponibila cu privire la originea datelor, principiile de funcționare a mecanismului prin care se efectuează orice prelucrare automată a datelor care vă vizează, dreptul de intervenție asupra datelor și a dreptului de opoziție, precum și condițiile în care pot fi exercitate, posibilitatea de a consulta registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, de a înainta plângere către autoritatea de supraveghere, precum și de a se adresa instanței pentru atacarea deciziilor operatorului.

Dreptul de intervenție asupra datelor

În cazul în care datele dumneavoastră personale sunt fie incomplete, fie inexacte, sunteți îndreptățit să solicitați prin cerere scrisă, datată și semnată, și să obtineți în termen de 15 zile de la data primirii cererii: rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea acestor date, transformarea în date anonime, notificarea către terții cărora le-au fost dezvăluite datele oricăreia dintre operațiunile menționate la pct. de mai sus, în condițiile art. 14, lit. c), teza finală, din Legea 677/2001. Dreptul de a modifica datele personale de pe www.pizzadagiulia.ro se poate realiza in baza unei cereri trimise catre vanzator. De retinut ca nu se pot sterge date personale incluse in raportari sau acte financiar-contabile, care prin lege trebuie pastrate minim 10 ani de exemplu in cazul facturii fiscale.

Dreptul la opoziție

Aveţi posibilitatea ca printr-o cerere scrisă, datată și semnată, să retrageţi în orice moment, gratuit și fără nicio justificare, consimțământul exprimat cu privire la utilizarea de către Giuly Apa SRL a datelor cu caracter personal în scopuri de marketing direct.

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale

În temeiul dispozițiilor art. 17 din Legea 677/2001, puteți cere și obține retragerea sau anularea oricărei decizii care produce efecte juridice împotriva dumneavoastră, precum și reevaluarea oricărei decizii luate în privința dumneavoastră și care vă afectează în mod semnificativ, în cazul în care au fost adopate exclusiv pe baza unei prelucrări de date cu caracter personal.

Dreptul de a se adresa justiției

Pentru situaţia în care apreciaţi că sunteţi prejudiciat sau vi s-a adus atingere unor drepturi conferite de lege, în urma unei prelucrări de date cu caracter personal, fără a aduce atingere posibilității de a vă adresa cu plângere autorității de supraveghere (Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarii Datalor cu Caracter Personal – ANSPDCP), aveți dreptul de a vă adresa instanțelor competente pentru apărarea drepturilor și/sau pentru acoperirea prejudiciului, după caz.

Despre Cookie

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Aceste cookie-uri pot proveni si de la anumiti terti (ex: Google, Facebook s.a.) şi au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).

Cookie-urile, pe baza informatiilor pe care le aduna despre utilizatori, ii ajuta pe administratorii site-urilor web sa isi eficientizeze produsul, astfel incat acesta sa fie cat mai usor accesat de catre utilizatori, crescand si gradul de eficienta a publicitatii online si, nu in ultimul rand, pot permite aplicatiilor multimedia sau de alt tip de pe alte site-uri sa fie incluse intr-un anumit mix pentru a face navigarea mai utila. Dezactivarea sau stergerea anumitor cookie-uri poate sa afecteze in mod negativ sau sa limiteze unele functionalitati din site-uri.

Ce este un cookie?

Cookie (“browser cookie” sau “HTTP cookie”) este un fisier de mici dimensiuni, format din cifre si litere, care este stocat pe orice terminal cu acces la internet (computer, telefon mobil, tableta etc.) si este instalat prin solicitare emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome).

De retinut: Cookie-urile nu contin programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului. Cookie-urile nu solicita informatii cu caracter personal si nu identifica personal utilizatorii de internet.

Un cookie este format din nume si continut, durata de existenta a acestuia fiind determinata, putand fi accesat din nou de webserver in momentul in care utilizatorul se intoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv.

Cookie-urile se clasifica in:

Cookie-uri de sesiune – acestea sunt stocate temporar in istoricul browser-ului, care le memoreaza pana la momentul in care utilizatorul iese de pe website-ul respectiv sau inchide fereastra browserului.

Cookie-uri persistente – acestea sunt stocate, in functie de durata prestabilita, pe hard-drive-ul unui computer sau echipament. Cookie-urile persistente le includ si pe cele plasate de un alt website decat cel pe care il viziteaza utilizatorul la momentul respectiv – cunoscute sub numele de “third party cookies” – care pot fi folosite in mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator, astfel incat sa ii fie livrat continut cat mai relevant.

Care sunt avantajele cookie-urilor?

Un cookie contine informatii care fac legatura intre utilizatori si un anumit website. Daca un browser acceseaza acel webserver din nou, acesta poate citi informatia deja stocata si poate reacaiona in consecinta. Cookie-urile asigura userilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile websiteurilor in a oferi servicii confortabile utilizatorilor: ex. – preferintele in materie de confidentialitate online, optiunile privind limba site-ului, cosuri de cumparaturi sau publicitatea relevanta.

Care este durata de viata a unui cookie?

Durata de viata a unui cookie poate fi diferita, in functie de scopul pentru care este plasat. Exista cookie-uri folosite exclusiv pentru o singura sesiune – acestea nu mai sunt retinute dupa ce utilizatorul paraseste website-ul. Cookie-uri permanente – sunt retinute si refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe acel website, insa pot fi sterse oricand de utilizator, avand si perioade de valabilitate predefinite.

Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest website

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de: analiza a vizitatorilor, pentru geotargetting (stabileste din ce tara provine utilizatorul), cookie-urile pot proveni de la terti (tertii pot seta propriile cookie-uri anonime, in scopul de a urmari succesul unei aplicatii sau pentru a customiza o aplicatie), pentru analiza vizitatorilor (cand un utilizator viziteaza acest site, softul de analytics furnizat de o terta parte genereaza un cookie de analiza a utilizatorului), pentru inregistrare (în momentul înregistrării pe site-ul nostru, este generat un cookie care ne anunță dacă sunteți înregistrat sau nu), pentru publicitate (acestea ne permit să aflăm dacă ați vizualizat sau nu o reclamă online, care este tipul acesteia și timpul scurs de când ați văzut mesajul publicitar. Aceste cookie-uri sunt folosite și pentru a targeta publicitatea online), ale furnizorilor de publicitate (parte din publicitatea de pe acest site aparține terțelor părți. Unele dintre acestea folosesc propriile cookie-uri anonime pentru a analiza cât de multe persoane au fost expuse unui mesaj publicitar, sau pentru a vedea câte persoane au fost expuse de mai multe ori aceluiași mesaj publicitar). Atragem atenția că terțele părți care generează aceste cookie-uri au propriile politici de confidențialitate.

Ce tip de informatii sunt stocate si accesate prin intermediul cookie-urilor?

Cookie-urile pastreaza informatii intr-un fisier text de mici dimensiuni care permite unui website sa recunoasca un browser. Webserver-ul va recunoaste browserul pana cand cookie-ul expira sau este sters. Cookie-ul stocheaza informatii importante care imbunatatesc experienta de navigare pe Internet (ex: setarile limbii in care se doreste accesarea unui site; pastrarea unui user logat in contul de webmail; securitatea online banking; pastrarea produselor in cosul de cumparaturi).

Importanţa cookie-urilor pentru Internet

Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptate preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veţi mai primi publicitate online, ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele utlizatorului, evidentiate prin comportamentul de navigare.

Cookie-urile NU sunt virusi! Ele folosesc formate de tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.

Cookie-urile pot fi totusi folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare ale utilizatorilor, atat pe un anumit site, cat si pe mai multe alte site-uri, cookie-urile pot fi folosite ca o forma de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt constiente de acest fapt si in mod constant marcheaza cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

In general, browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Dezactivarea si refuzul cookie-urilor

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu vei mai primi/vedea publicitate online. Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări se găsesc, de obicei, în “opțiuni” sau în meniul de “preferințe” al browser-ului vizitatorului / utilizatorului. Pentru a avea o percepție asupra acestor setări puteti folosi opțiunea “ajutor” a browser-ului pentru mai multe detalii: cookie settings în Internet Explorer, cookie settings în Firefox, cookie settings în Chrome, cookie settings în Safari.

Informaţii privind siguranţa datelor

Informatii Generale

În vederea desfăşurării activităţii sale, societatea Giuly Apa SRL, persoană juridică română, cu sediul în Cluj, str. Islazului nr. 10, ap. 88, jud. Cluj, înregistrată în Registrul Comerţului Cluj sub nr. J12/1090/26.03.2018. (denumită în continuare generic Societatea), prelucreaza datele dumneavostra cu caracter personal atunci cand accesati site-ul www.pizzadagiulia.ro (denumit în continuare generic Website-ul).

Societatea asigura, in permanenta, respectarea tuturor principiilor si a legislatiei privind protectia datelor cu carcater personal, in ceea ce priveste prelucrarea, colectarea, procesarea, stocarea si transferul datelor cu caracter personal, astfel cum acestea sunt reglementate prin legislatia in vigoare, precum si prin predeverile Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucarea datelor cu carcater personal si privind libera circulatie a acestor date (denumite în continuare generic GDPR). Prezenta politică stabilește principiile cheie în ceea ce privește protecția datelor și modul în care Societatea gestioneaza datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti prin accesarea Website-ul si a Aplicatiei de mobile si tableta. Societatea va asigura actualizarea prezentei politici si va publica pe website cea mai recenta versiune a acesteia.

Vă facem cunoscute următoarele definiții ale termenilor utilizați în prezenta secţiune, acestea fiind extrase din articolul 4 al GDPR :

Data cu caracter personal: presupune orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („Persoană Vizată”) care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un identificator, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice identității fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale a persoanei fizice.

Prelucrarea: Înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, precum colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea datelor.

DPO: Se referă la responsabilul cu protecția datelor, mai precis persoana responsabilă cu protecția datelor.

Categorii de date cu caracter personal

Avand în vedere importanța datelor personale, ne angajăm să protejam confidențialitatea și securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi să vă informăm despre prelucrarea datelor personale în calitate de utilizator al Website-ului nostru.

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate de Societate variaza in functie de interatiunea si raporturile pe care dumneavoastra le inregistrati pe Website. Astfel, datele personale pot fi furnizate în cadrul diverselor secțiuni al Website-ului, în special în următoarele situaţii: când completaţi formularul de contact al Website-ului https://www.pizzadagiulia.ro/contact.

Categorii de date ce pot fi prelucrate

a) La momentul abonarii la newsletter: nume, prenume, adresa de e-mail;

b) La momentul completarii formularului de contact dispobil pe Website: nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail;

Datale furnizate trebuie să fie reale, corecte şi actualizate, existand dreptul dvs. de a le furniza. Cu alte cuvinte, utilizatorii sunt responsabili pentru datele furnizate atat faţă de noi cat şi faţă de terţe persoane ce ar putea fi prejudiciate prin furnizarea datelor.

De asemenea, website-ul sau aplicația pentru mobil și tabletă ar putea colecta şi anumite informaţii privind navigarea şi interacţiunile cu diversele secţiuni ale acestora. Se vor stoca sau accesa informaţii şi fişiere cookies în echipamentele de tip terminal (computer, telefon, tabletă etc.) doar în condiţiile descrise în secţiunea Cookies corespunzătoare. Categoriile de date cu caracter personal care vor fi prelucrate, vizeaza ora si data accesarii site-ului, precum si adresa de IP a terminalului de pe care a fost accesat website-ul.

Scopul prelucrării datelor mentionate şi principiile aplicate în prelucrarea şi gestionarea acestora

a) Scopuri de Marketing, respectiv transmiterea de newsletter-e abonatilor prin mijloace de comunicare precum e-mail, telefon; notificari prin intermediul aplicaţiilor mobile, prelucrarea acestor date cu caracter personal realizeazandu-se in baza consimtamantului dumneavoastra;

b) Scopuri de gestionare, organizare, fiscalizare, livrare a produselor sau preparatelor listate pe Site, respectiv folosirea datelor comunicate pentru livrarea şi încasarea contravalorii acestora, pentru emiterea documentelor fiscale, prelucrarea acestor date cu caracter personal realizeazandu-se in baza consimtamantului şi a solicitării dumneavoastra;

c) Scopul de gestionare a solicitarilor, reclamatiilor, sugestiilor, intenţiilor de angajare, etc., respectiv prelucrarea datelor necesare pentru completarea formularului de contact, prelucrarea acestor date cu caracter personal realizeazandu-se in baza consimtamantului şi a solicitării dumneavoastra;

d) Scopul de a prelucra datele vizitatorilor, in vederea asigurarii unei bune functionari a website-ului Societatii;

Prelucrarea si gestionarea datelor dumneavostra personale se realizeaza cu respectarea urmatoarelor principii: este deschisă și transparentă cu privire la ceea ce face cu datele și motivul pentru care le folosește; păstrează datele în siguranță; se asigură că are întotdeauna un temei legal pentru a gestiona datele; colecteaza și utilizează minimul necesar de date, respectând astfel principiul minimizării; pastrează datele actualizate, corecte și complete; nu pastrează datele mai mult decât este necesar, asigurând implementarea unor perioade de retenție a datelor, acolo unde nu există o perioadă obligatorie prevăzută de lege; respectă drepturile legale ale persoanelor vizate, cu privire la datele lor cu caracter personal; nu transferă în străinătate datele fără a lua măsurile prevăzute pentru transferul de date, și nu înainte de a informa persoanele vizate în acest sens.

Datale cu caracter personal sunt prelucrate în mod legal, echitabil și transparent în raport cu persoana vizată. Acesta este principiul de bază și înseamnă că utilizăm datele personale numai în măsura în care persoanele care le încredințează Societatii au fost informate în prealabil despre modul utilizării.

Vom păstra datele personale pe o perioadă care nu depăşeşte perioada necesară îndeplinirii scopurilor în care sunt prelucrate datele, cu excepţia situaţiilor în care dispoziţiile legale prevăd sau ne obligă altfel. Cu privire la newsletter-ul Societatii, vom păstra adresa de e-mail în baza de date a newsletter-ului atât timp cât abonarea este activă. Din momentul în care primim solicitarea de dezabonare, vom dezactiva trimiterea de newslettere către adresa de e-mail. Ulterior, adresa de e-mail, va fi stearsa din baza de date cu privire la abonatii pentru newsletter.

Societatea poate şterge datele personale atunci când consideră că nu mai sunt necesare pentru scopurile în care au fost colectate.

Nu vom stoca informaţii şi nu vom accesa informaţia stocată în echipamentele terminal (computer, telefon, tabletă etc.) decât cu acordul prealabil sau atunci când aceste operaţiuni sunt realizate exclusiv în scopul efectuării unei comunicări printr-o reţea de comunicaţii electronice, ori sunt strict necesare în vederea furnizării unui serviciu al societăţii informaţionale solicitat în mod expres (de exemplu, pentru stocarea de informații referitoare la activitățile desfășurate pe website sau în aplicația de mobil sau tabletă, astfel încât să se utilizeze facil website-ul sau aplicația de mobil sau tabletă la o accesare ulterioară).

Pentru utilizarea fişierelor cookie în privinţa cărora este necesar acordul prealabil, website-ul sau aplicația de mobile sau tabletă va cere acordul printr-un banner afişat pe website sau aplicația de mobile sau tabletă la momentul accesării acestora. Acest banner conţine un link către prezenta secţiune şi oferă opţiunea de a accepta fişierele cookie precum şi opţiunea de a le refuza. Dacă s-a emis acordul, dar ulterior se doreşte a fi retras, vor putea fi folosite setările aplicaţiei de navigare pe internet (browser-ul) pentru a şterge informaţiile stocate sau pentru a refuza fişierele cookie.

Pentru mai multe informaţii despre cookie-ea accesează secţiunea de mai sus privind Politica de confidențialitate.

Vă asigurăm că impletăm măsurile tehnice şi organizatorice de securitate impuse de lege şi de standardele industriei, pentru a proteja datele personale împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat, precum şi împotriva oricărei alte forme de prelucrare ilegală. De asemenea, se implementează măsuri pentru a ne asigura că folosim datele personale întocmai cum se descrie în prezenta secţiune şi pentru a respecta alegerile în privinţa prelucrării datelor personale.

Divulgarea către terți

Cu excepția situațiilor prezentate mai jos, nu va fi dezvăluită către terţi, fără autorizare, nici o informație referitoare la datele personale. Pe baza consimțământului, expres și neechivoc, în limitele legislației în vigoare sau în scopul îndeplinirii unei obligații legale și / sau protejării unui interes legitim, este posibil să transmitem datele personale către: furnizori de servicii din următoarele domenii – marketing, servicii administrative și de procesare a tranzacțiilor; alți furnizori de servicii, toți avand semnate acorduri de păstrarea confidențialității informațiilor; agenții de stat, guvernamentale, dacă legislația stipulează acest lucru; alte autorități și organisme, în scopul îndeplinirii obligațiilor noastre legislative și / sau protejării intereselor noastre legitime; alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare/listare/plasare pe piață a produselor și serviciilor noastre;

Transmiterea datelor tale personale către destinatarii mai sus menționați se va face numai în temeiul unui angajament de confidențialitate şi de asigurare a unui nivel adecvat de securitate din partea acestora, prin care se garantează că datele personale sunt păstrate în siguranță.

Măsuri în caz de încălcare a securității datelor. Responsabilităţi. Contact DPO

Pentru situaţia în care datele personale se pierd, sunt deteriorate, furate, compromise sau ca urmare a unei plângeri referitoare la protecţia datelor personale, vom raporta încălcarea către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datalor cu Caracter Personal în termen de 72 de ore de la constatarea încălcării. De asemenea, vom notifica în cel mai scurt timp persoanele posibil afectate de incident.

Responsabilitatea privind asigurarea respectării obligaţiilor impuse de prelucrarea datelor personale revine oricărei persoane care lucrează pentru sau se regaseste intr-o forma de colaborare cu societatea noastră și care are acces la datele personale prelucrate.

Orice întrebare sau solicitare privind exercitarea vreunuia dintre drepturile menționate mai sus sau orice solicitare de adresare, va trebui adresată DPO-ul societăţii la următoarea adresă de e-mail: contact@pizzadagiulia.ro.

Declinarea responsabilitãţii

Utilizarea site-ului www.pizzadagiulia.ro se realizeazã pe propria răspundere. Giuly Apa SRL nu garantează pentru acurateţea sau integralitatea conţinutului acestui site sau conţinutul oricărui site legat la acesta şi nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru orice:

-erori, greşeli, sau de erori de conţinut

-vătămare corporală sau pagube materiale, de orice natură, rezultate din accesul dvs. şi utilizarea site-ului nostru

-orice acces neautorizat sau utilizarea serverelor noastre securizate şi / sau orice informaţii personale şi / sau informaţii financiare stocate

-orice întrerupere sau încetare a transmiterii către sau de la site-ul nostru să de la aplicaţia noastră

-orice bug-uri, viruşi, cai troieni, sau similare care pot fi transmise către sau prin site-ul nostru oricărei părţi terţe şi / sau orice erori sau omisiuni de conţinut sau pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel apărute că urmare a utilizării conţinutului postat.

Orice utilizator/client/cumpărător al vrenui produs listat pe site-ul www.pizzadagiulia.ro declară pe propria raspundere în cazul comenzii de bauturi alcoolice ca la data plasarii comenzii are împlinită varsta de 18 ani. De asemenea, acesta atestă cunoaşterea faptului că prevederile legale în vigoare interzic achiziţionarea de bauturi alcoolice de catre persoanele care nu au implinit varsta de 18 ani, orice încălcare a acestei obligaţii neputând fi imputată Vânzătorului. Produsele alcoolice listate spre vânzare pe site, vor fi disponibile strict pentru Utilizatorii/Cumpărătorii cu vârste de peste 18 ani. În masura necomunicării/comunicării eronate, cu intenţie sau din culpă, a vârstei reale a Utilizatorului/Cumpărătorului, Vânzătorul este absolvit de orice culpă privind livrarea produselor alcoolice către această categorie de Utilizatori/Cumpărători.

Pentru evitarea oricarei neînţelegeri, Giuly Apa SRL nu va avea fata de cumparator/client/utilizator nici o obligaţie privind vreo pierdere sau prejudiciu indirect (inclusiv dar fara limitare la pierderi de profit, clienti, vanzari, oportunitati sau prejudicii de imagine), costuri, cheltuieli sau alte revendicari pentru orice fel de compensatii indirecte (provocate in orice mod) care rezulta din sau in legatura cu achizitionarea de produse/preparate, in baza acestor termeni.

Giuly Apa SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru produsele sau serviciile publice oferite de către un terţ prin website-ul www.pizzadagiulia.ro sau orice alt link sau recomandare din orice banner sau altă formă de publicitate. Giuly Apa SRL nu îşi asumã responsabilitatea pentru prejudiciile de orice naturã provocate de terţe persoane implicate în procesul de promovare, preluare, gestionare, livrare a comenzilor ori de identificare a apelantului.

Litigii

Societatea Giuly Apa SRL, proprietarã a www.pizzadagiulia.ro, face tot posibilul ca orice neînţelegere ori nemulţumire formulatã de cãtre oricare dintre clienţii ori colaboratorii noştri, sã fie rezolvatã pe cale amiabilă, prin intermediul reprezentanţilor noştri legali sau convenţionali. Pentru situaţiile în care soluţionarea diferendelor nu este posibilă pe cale amiabilă, soluţionarea litigiilor va reveni instanţelor de judecatã din România, conform competenţei reglementate de codul de procedurã în vigoare.

Comunicări

Utilizatorii site-ului www.pizzadagiulia.ro au posibilitatea de a formula orice comunicări utilizând formularul de contact din secţiunea “Contact” a site-ului sau pe adresa de e-mail contact@pizzadagiulia.ro, cu condiţia că aceste comunicãri sã nu aibã un conţinut ilegal, obscen, ameninţãtor sau defãimător.

Orice comunicare cuprinzând orice fel de informaţii, materiale, documente, realizatã prin orice mijloc posibil, incluzând e-mail, postã, formulare online, conferã societăţii Giuly Apa SRL dreptul nelimitat, gratuit şi irevocabil de a utiliza, reproduce, modifică, adapta, de a distribui şi prezenţa aceste informaţii prin orice mijloace, cu respectarea dreptului la protecţia datelor cu caracter personal.

Orice încercare neautorizatã de a accesa date ce nu sunt destinate publicului, de a modifică sau altera conţinutul site-ului www.pizzadagiulia.ro conferã societãţii Giuly Apa SRL dreptul de a se adresa organelor de urmãrire penalã ori instanţei civile în vederea identificãrii persoanei vinovate şi atragerii rãspunderii juridice incidente în cauzã.

Plasarea unei comenzi cu adresa falsã sau date de identificare false ori refuzul nejustificat de a recepţiona şi achita o comandã, întruneşte dupã caz elementele unei infracţiuni ori a unui delict civil, fapt ce conferã dreptul societãţii Giuly Apa SRL de a se adresa organelor judiare competenţe, în vederea identificãrii persoanei vinovate şi repararea integralã a prejudiciului produs.