Fondator

Membru fondator al primei asociații de profil ``Asociația Pizzarilor Profesioniști din România``, membru fondator al școlii de pizzari Food Art Guide, instructor pentru Federazione Italiana dei Pizzaioli, până în 2016 instructor pentru Pizza News School.
''Un echilibru perfect al ingredientelor face chiar și gusturile mai puțin obișnuite să fie o bucurie pentru papilele noastre gustative!''

Produsele noastre

Experiența noastră de peste 20 ani este regăsită în esența produselor noastre și tendința acestora de a satisface diversitatea exigențelor culinare. Folosind tehnici specifice culturii și tradiției italiene, obținem o maturare ideală a aluatului.

Blatul nostru cu maia, maturat peste 48 de ore, este în mare parte
pre-digerat. Prin urmare, acesta nu produce reacții asociate cu intoleranțele la gluten.

De asemenea, blatul este mult mai ușor de tolerat de persoanele care suferă de diabet, deoarece are indicele glicemic mai mic față de aluaturile făcute cu drojdie.

Respectand fiecare ingredient conform culturii italiene în timp ce ne provocăm creativitatea culinară, obținem o pizza al cărei calitați este redată de digerabilitatea și fragranța acesteia.

Copyright © 2021 PizzaDaGiulia.